Brush

1 stuk. Deze handgemaakte borstel is het ideale hulpmiddel voor het gebruik van Piggy Proof®. De synthetische haren voorkomen het absorberen van vloeistoffen en vuil in de borstel. Controleer voor gebruik altijd of de borstel schoon en droog is.

GEBRUIKSAANWIJZING
Voor Protector: wrijf Piggy Proof® Premium Protector voorzichtig in, start om kleurvermenging te voorkomen altijd met de lichtste kleur. Voor Cleaner: bevochtig de borstel met lauw water, schrob Piggy Proof® Deep Clean Solution op het oppervlak zodat er een rijk schuim ontstaat.

€ 5,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Totale prijs: € 5,00

Ook op zoek naar Happy Socks? Deze kan je hier bestellen.

“De kunststof klompen van Calzuro zijn makkelijk te reinigen in de wasmachine omdat vloeistoffen als bloed en ontsmettingsmiddelen zich niet vasthechten aan de kunststof. Daardoor zijn ze heel populair bij het personeel in het operatiekwartier. Maar ook de verplegers houden van het comfort van de klompen.”

Anje Descamps, Hoofd CSA, AZ Sint-Lucas Assebroek

“Uitglijden ligt aan de basis van veel arbeidsongevallen in ziekenhuizen, omdat de vloer erg gladdig kan zijn na het schoonmaken. De antislipzolen van Calzuro zorgen voor grip en stabiliteit, zelfs op vochtige vloeren.”

Katleen De Jongh – Interne preventiedienst – AZ Nikolaas Sint-Niklaas
Bekijk alle tevreden klanten