Maroon

Lichte, comfortabele professionele schoenen. Deze professionele schoenen zijn geschikt voor tal van werkomgevingen en voelen lichter aan dan soortgelijke lederen schoenen. Ze zijn zo ontworpen dat je ze moeiteloos aan- en uittrekt, wat een uitstekende en veilige pasvorm met maximaal comfort garandeert. De antistatische bodem en antislipzool dragen hier ook toe bij. Calzuro Pro is het perfecte professionele schoeisel: de schoenen zijn makkelijk wasbaar en drogen snel, ze voelen licht aan en dankzij hun anatomische vorm en gesloten achterzijde zijn ze comfortabel en veilig.

  • +6 paar 5% korting
  • +12 paar 10% korting
€ 40,00
Bekijk de maattabel
Kleur: Maroon

Beschikbaarheid: Op voorraad

Totale prijs: € 40,00

Ook op zoek naar Happy Socks? Deze kan je hier bestellen.

“De kunststof klompen van Calzuro zijn makkelijk te reinigen in de wasmachine omdat vloeistoffen als bloed en ontsmettingsmiddelen zich niet vasthechten aan de kunststof. Daardoor zijn ze heel populair bij het personeel in het operatiekwartier. Maar ook de verplegers houden van het comfort van de klompen.”

Anje Descamps, Hoofd CSA, AZ Sint-Lucas Assebroek

“Uitglijden ligt aan de basis van veel arbeidsongevallen in ziekenhuizen, omdat de vloer erg gladdig kan zijn na het schoonmaken. De antislipzolen van Calzuro zorgen voor grip en stabiliteit, zelfs op vochtige vloeren.”

Katleen De Jongh – Interne preventiedienst – AZ Nikolaas Sint-Niklaas
Bekijk alle tevreden klanten