Peace love

De ultralichte professionele klomp Calzuro Light in een nieuwe stijl: CALZURO LIGHT CUBE

Dankzij hun ergonomische eigenschappen zijn de Calzuro Light Cube-klompen het perfecte schoeisel voor zowel op het werk als in je vrije tijd. Bovendien zijn ze nu verkrijgbaar met een nieuwe print die we hebben ontworpen met innovatieve 3D-decoratietechnologie. Zo maken we een van de lichtste professionele klompen op de markt extra stijlvol en uniek.

Deze limited edition is versierd met de nieuwe Peace&Love-fantasieprint, een hippe en kleurrijke print voor extra stijl bij elke gelegenheid.

  • +6 paar 5% korting
  • +12 paar 10% korting
€ 49,00

Ook op zoek naar Happy Socks? Deze kan je hier bestellen.

“De kunststof klompen van Calzuro zijn makkelijk te reinigen in de wasmachine omdat vloeistoffen als bloed en ontsmettingsmiddelen zich niet vasthechten aan de kunststof. Daardoor zijn ze heel populair bij het personeel in het operatiekwartier. Maar ook de verplegers houden van het comfort van de klompen.”

Anje Descamps, Hoofd CSA, AZ Sint-Lucas Assebroek

“Uitglijden ligt aan de basis van veel arbeidsongevallen in ziekenhuizen, omdat de vloer erg gladdig kan zijn na het schoonmaken. De antislipzolen van Calzuro zorgen voor grip en stabiliteit, zelfs op vochtige vloeren.”

Katleen De Jongh – Interne preventiedienst – AZ Nikolaas Sint-Niklaas
Bekijk alle tevreden klanten