Premium protector – Absorbent Fabric & Suede 150ml

150ml. Piggy Proof is ‘s werelds meest geavanceerde beschermingsformule voor schoenen, kleding en meubels. De lang aanhoudende, ademende beschermlaag stoot vocht, vuil en olie extreem af, maakt het materiaal eenvoudig te reinigen en voorkomt de vorming van vlekken. Piggy Proof for absorbent fabrics and suede is geurloos, op waterbasis, 100% onzichtbaar, niet brandbaar, niet giftig en vrij van PFOA, PFOS en drijfgassen.

TOEPASSINGSGEBIEDEN
Dit product beschermt elke afzonderlijke materiaalvezel met duizenden moleculen en is geschikt voor alle natuurlijke en synthetisch absorberende materialen zoals bijvoorbeeld: katoen, denim, linnen, canvas, nubuck, suède, satijn, mesh, zijde, wol en tweed.

Gebruik voor glad- en kunstleer Piggy Proof® Premium Protector for Leather.

GEBRUIKSAANWIJZING
Zorg voor een schoon en droog oppervlak. Spray het materiaal vanaf 10 - 15 cm vochtig. Wrijf voorzichtig in met schone zachte borstel. Herhaal dit tenminste 2 keer met tussenpozen van telkens 10 minuten. Laat 24 uur op kamertemperatuur drogen. Test vooraf op een niet zichtbaar deel.

€ 17,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Totale prijs: € 17,50

Ook op zoek naar Happy Socks? Deze kan je hier bestellen.

“De kunststof klompen van Calzuro zijn makkelijk te reinigen in de wasmachine omdat vloeistoffen als bloed en ontsmettingsmiddelen zich niet vasthechten aan de kunststof. Daardoor zijn ze heel populair bij het personeel in het operatiekwartier. Maar ook de verplegers houden van het comfort van de klompen.”

Anje Descamps, Hoofd CSA, AZ Sint-Lucas Assebroek

“Uitglijden ligt aan de basis van veel arbeidsongevallen in ziekenhuizen, omdat de vloer erg gladdig kan zijn na het schoonmaken. De antislipzolen van Calzuro zorgen voor grip en stabiliteit, zelfs op vochtige vloeren.”

Katleen De Jongh – Interne preventiedienst – AZ Nikolaas Sint-Niklaas
Bekijk alle tevreden klanten