White

De CALZURO PRO SAFETY-veiligheidsklomp is een werkschoen met een zachte, comfortabele pasvorm, een antistatische binnenzool, metaalvrije neusbeschermers van composietmateriaal, een gecertificeerde antislipzool en een antistatische bodem.

De ultralichte veiligheidsklomp is dankzij de nieuwe, speciale, ultralichte, latexvrije en caseïnebestendige copolymeren zijn deze veiligheidsklompen geschikt voor verschillende werkomgevingen (zoals de voedingsindustrie, de horeca en de gezondheidssector). Ze bieden de gepaste bescherming tegen mechanische risico's zoals verplettering of breuken - en ze zijn bovendien veel lichter dan soortgelijke lederen schoenen met stalen neusbescherming.

Gemakkelijke pasvorm voor maximale veiligheid en comfort. De comfortabele pasvorm van de CALZURO PRO SAFETY-klomp is zo ontworpen dat je hem moeiteloos aan- en uittrekt. Daardoor zijn de schoenen niet alleen veilig, maar zitten ze ook uitstekend. Het is dus volledig normaal dat je hielen een beetje op en neer schuiven in de schoenen. Na een paar draagbeurten wennen je voeten aan deze beweging en zitten de schoenen optimaal.

De Calzuro Pro Safety-schoenen zijn gemakkelijk wasbaar en drogen snel. Met deze uiterst comfortabele en veilige schoenen wordt werken weer een plezier!

  • +6 paar 5% korting
  • +12 paar 10% korting
€ 43,00
Bekijk de maattabel
Kleur: White

Beschikbaarheid: Op voorraad

Totale prijs: € 43,00

Ook op zoek naar Happy Socks? Deze kan je hier bestellen.

“De kunststof klompen van Calzuro zijn makkelijk te reinigen in de wasmachine omdat vloeistoffen als bloed en ontsmettingsmiddelen zich niet vasthechten aan de kunststof. Daardoor zijn ze heel populair bij het personeel in het operatiekwartier. Maar ook de verplegers houden van het comfort van de klompen.”

Anje Descamps, Hoofd CSA, AZ Sint-Lucas Assebroek

“Uitglijden ligt aan de basis van veel arbeidsongevallen in ziekenhuizen, omdat de vloer erg gladdig kan zijn na het schoonmaken. De antislipzolen van Calzuro zorgen voor grip en stabiliteit, zelfs op vochtige vloeren.”

Katleen De Jongh – Interne preventiedienst – AZ Nikolaas Sint-Niklaas
Bekijk alle tevreden klanten