Calzuro Bab

De Calzuro Bab Boot Half Wellington is een lichte, comfortabele rubberlaars van speciale, niet-giftige polymeren, met een binnenzijde van polyester.

Calzuro Bab Half Wellington: de meest comfortabele laarzen
Uniseks, met een antislipzool, in het wit: de Calzuro Bab Half Wellington zijn comfortabele laarzen die praktisch draagcomfort combineren met kwaliteitsvolle materialen. De laarzen zijn 100% gemaakt in Italië.

De Calzuro Bab Half Wellington-laarzen zijn wasbaar tot 85 °C. Ze zijn dus niet alleen licht en hebben een perfecte pasvorm, maar ze zijn ook hygiënisch! Veelzijdige, professionele uniseks laarzen van speciale, niet-giftige polymeren die bestand zijn tegen koolwaterstoffen.

Waarom Calzuro Bab-laarzen?
De professionele kunststof Calzuro Bab-laarzen zijn ideaal voor de meest uiteenlopende werkomgevingen: ze zijn bestand tegen dierlijke vetten, plantaardige oliën en caseïne, wat de laarzen perfect maakt voor de voedselindustrie. De laarzen hebben een antislipzool en zijn wasbaar tot 85 °C.

  • +6 paar 5% korting
  • +12 paar 10% korting
€ 42,80

Ook op zoek naar Happy Socks? Deze kan je hier bestellen.

“De kunststof klompen van Calzuro zijn makkelijk te reinigen in de wasmachine omdat vloeistoffen als bloed en ontsmettingsmiddelen zich niet vasthechten aan de kunststof. Daardoor zijn ze heel populair bij het personeel in het operatiekwartier. Maar ook de verplegers houden van het comfort van de klompen.”

Anje Descamps, Hoofd CSA, AZ Sint-Lucas Assebroek

“Uitglijden ligt aan de basis van veel arbeidsongevallen in ziekenhuizen, omdat de vloer erg gladdig kan zijn na het schoonmaken. De antislipzolen van Calzuro zorgen voor grip en stabiliteit, zelfs op vochtige vloeren.”

Katleen De Jongh – Interne preventiedienst – AZ Nikolaas Sint-Niklaas
Bekijk alle tevreden klanten